OS-100

A széfek ma már sok utas számára elvárt kényelmet jelentenek. Az OS100 egy gazdaságos széf, mely lehetővé teszi, hogy e fontos szolgáltatást költséghatékonyan nyújthassa vendégeinek.
OS-100

OS-100 Top Open - Felülről nyitható széf

Az Onity felül nyitható széfje biztonságérzetet nyújt a vendégeknek, miközben fokozott biztonsággal őrzi a vendégek értéktárgyait. Egyedi kialakításának köszönhetően könnyen el lehet „rejteni” az asztalba, éjjeliszekrénybe, ugyanakkor elég nagy ahhoz, hogy akár egy 15”-os képernyőméretű laptop is beleférjen.
 OS-100 Top Open - Felülről nyitható széf

OS-200

Code to Close technológiás széfrendszer. Az OS200 az Onity legújabb elektronikus szobaszéfje. Felhasználóbarát kivitele magas szintű megbízhatósággal és funkcionalitással párosul, így ideális megoldás minden felhasználási területen.
OS-200

OS-500

Az OS500 széf ideális választás azoknak a szállodáknak, ahol a magas szintű megjelenést maximális biztonság iránti igénnyel és a vendég kényelmének előtérbe helyezésével ötvözik. A teljes körű funkcionalitással bíró OS500 széf egyesíti az Onity széfek népszerű jellemzőit a kifinomult és letisztult megjelenéssel.
OS-500

OS-600

Vendégkártyával és pin kóddal működő széfrendszer. Szoftveres rendszer, memóriával, mely tárolja az utolsó 500 nyitást.
OS-600

OS-700

Az Onity OS700 RFID rádiófrekvenciás azonosítású szobaszéf hatékonyan használja ki a teret, és biztonságosan képes laptopot, tablettet, pénztárcát, vagy egyéb értéket megőrizni. Hagyományos, elül nyitható fiókos kivitelű (jobb illetve balkezes nyitással), fekete színű, és hasonló kulcsokkal is rendelhető. Minden típus teljes körűen motorizált, két darab tömör acélból készült, felfúrás ellen biztosított elforgó csavarokkal, lemerülő elem kijelzéssel, eseménynaplózással, és mechanikus kulcsos felülvezérléssel.
OS-700