Rólunk

Az Onity 1941 óta áll a szállodák rendelkezésére hotel zárrendszereivel.

Rendszereink világszerte ismertek és több, mint 5 millió hotelszobában használják 77 éve. Komplett megoldást kínálunk a szállodák, hotelek és panziók részére a kártyás hotelzártól, a mechanikus főkulcs rendszeren, szállodai szobaszéfeken, valamint a szobafelügyeleti rendszereken át a minibárokig.

Együtt az ügyfelekért!

A Kristó és Társa Kft. 2001 óta kizárólagos magyarországi képviseletét látja el az Onity International-nek.

Cégünk kizárólagos forgalmazója, szervizpartnere és alkatrész ellátója a UTC amerikai cégcsoporthoz tartozó Onity SL. vállalatnak.

Az Onity Korábban "Tesa Entry Systems" 1994 óta van jelen a magyar piacon és a legmagasabb színvonalon szolgálja ki partnereit, ennek köszönhetően már több, mint 80 magyarországi szállodában vagyunk jelen. Az anyacég 1941-ben kezdte meg működését, mechanikus zárak gyártásával. 1984-ben került sor az első mágneskártyás zárrendszer gyártására, ez volt a HT-10. Közel 15 fejlesztői munka eredményeként alakult ki a még ma is népszerű HT-24 -es zárrendszer. 2002-ben a mechanikus és az elektronikus zárrendszer divízió külön vált. A megújult cég az Onity. Az Onity teljes és kizárólagos jogutódja a "Tesa Entry Systems"-nek! 2004-ben az Onity a UTC cégcsoport tulajdonába került.

Néhány UTC cég: OTIS (liftek, felvonók), Carrier (klíma rendszerek), Pratt&Whitney (sugárhajtóművek), Sikorsky (vadász helikopterek)... stb.

Mára az Onity piacvezető a szállodai kártyás zárrendszerek területén Magyarországon és a világon egyaránt.

Kristó és Társa Kft. logó