E-Cylinder RFID

Az Onity RFID elektromos cilinder a tökéletes választás szállodák vendég és személyzeti ajtajaihoz. A MiFare® hamisítás kulcs használatával magas biztonsági szintet garantál. Az Onity elektronikus cilinder ideális megoldás felújítási projektekhez, mivel az ajtó-szerkezet módosítása nélkül cserélhető a mechanikus cilinder elektronikusra. Ezért a telepítés rendkívül gyors és egyszerű.
E-Cylinder RFID

E-Cylinder Max

Az Onity e-CylinderMAX egy új generációs vízálló RFID-s elektronikus cilinder, IP67-es környezeti hatásokkal szembeni védettséggel. Tökéletes megoldás szállodák vendég és személyzeti ajtajainak hozzáférés kezelésére, különösen kültéri ajtók esetén. A MiFare® hamisítás kulcs használatával magas biztonsági szintet garantál.
E-Cylinder Max

E-Cylinder Automax

Az Onity e-Cylinder AutoMAX egy új generációs vízálló RFID-s elektronikus cilinder, IP67-es környezeti hatásokkal szembeni védettséggel. Tökéletes megoldás szállodák vendég és személyzeti ajtajainak hozzáférés kezelésére, különösen kültéri ajtók esetén. A MiFare® hamisítás kulcs használatával magas biztonsági szintet garantál. Az Onity elektronikus cilinder ideális megoldás felújítási projektekhez, mivel az ajtó-szerkezet módosítása nélkül cserélhető a mechanikus cilinder elektronikusra. Ezért a telepítés rendkívül gyors és egyszerű.
E-Cylinder Automax